Of je nu houdt van skiën in de Alpen, hiken door Schotland, flaneren langs de Mediterrane kust of een stedentrip naar Helsinki: wanneer je als open source trainer of consultant bij AT Computing in dienst komt en je proeftijd overleeft dan betalen wij jouw volgende vakantie!

AT Computing is specialist op het gebied van open source software en wij verkopen onze kennis via training en consultancy. Al sinds onze start in 1985 leiden wij IT professionals op. Daarnaast werken onze consultants aan uitdagende opdrachten bij een breed palet klanten: van MKB tot Rijksoverheid. We delen graag wat we weten en bij alles wat wij doen staat open source software centraal. Denk aan Linux (-distributies), Ansible, Kubernetes, Terraform, Vault, Python, GitLab en Docker.

Ga je mee op reis?

Waarom krijg je bij ons een vakantie als je in dienst komt? Goede vraag. Laten we eerlijk zijn: natuurlijk is het een marketing-actie om op te vallen tussen al het recruitment geweld op een veel te krappe arbeidsmarkt. Anderzijds past dit type actie perfect bij wie we zijn en wat we doen. AT is namelijk een beetje atypisch. We zijn echter bloedserieus als we vragen wat jouw volgende bestemming is en directeuren Dennis Kruyt en Marcel Kornegoor doen dan ook hun stinkende best om alle medewerkers te helpen om te blijven leren en ontwikkelen binnen hun vakgebied.

Wij vinden dat leren onderdeel van je reguliere werkweek is. Studeer jij voor een certificering? Dan betekent dat bij ons niet dat je dat allemaal in avonden en weekenden moet zien te propppen. Welke leervorm het best bij je past bepaal je ook zelf: e-learning, een boek, klassikaal of met videos? We regelen het. Heb je ambitie om zelf training te ontwikkelen of training te geven? Ook daar staan we altijd voor open. In overleg kijken we hoe we jou met vertrouwen voor de klas krijgen of hoe je jouw didactische vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Bij AT Computing ben je dus in zekere zin altijd op reis. En de volgende bestemming, die bepaal je zelf.

Heb je je koffers al gepakt intussen?

Top! Je reis naar AT bestaat uit de volgende stappen:

Welke bagage geven wij je mee?

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden incl. pensioenregeling
 • Een auto van de zaak of een OV-vergoeding
 • Snelle laptop om je favoriete Linux distributie op te installeren (you build it, you run it), dual-sim telefoon, Google Workspace abonnement
 • Je eigen cloud-speeltuin in Azure, AWS en GCP
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden, met (natuurlijk) keus uit het volledig assortiment van AT Computing, maar ook de ~400 (!) trainingen van de Complementair Groep
 • Je komt te werken in een team dat bestaat uit rasechte open source liefhebbers die er samen een prettige, informele sfeer op nahouden
 • Je kunt meehelpen de AT Cloud Labs voor onze cursisten verder te ontwikkelen
 • Regelmatig (virtuele) bijeenkomsten waar kennisdeling en gezelligheid voorop staat
 • Mogelijkheid tot een combirol van consultant en docent
 • Veel vrijheid (maar wel met bijbehorende verantwoordelijkheid)
 • Je ontvangt na het tekenen van je contract het enige echte AT Swag Pack met o.a. een rugzak, t-shirt, mok en uiteraard een berg stickers

Wil je de hele reisbrochure zien voor je boekt?

Bekijk dan onze first class vacatures.

Kennis overdragen is waar jij je bed voor uitkomt (zonder een wekker te hoeven zetten). Je krijgt er energie van om het kwartje te zien vallen bij cursisten in de klas en streeft naar het continu verbeteren van je didactische vaardigheden en het cursusmateriaal. Je hebt een goed oog voor ontwikkelingen binnen jouw vakgebieden en bent, in samenwerking met je collega's, in staat om hierover een training te maken met een kop en een staart. Word je hier helemaal enthousiast van? Dan zou een functie als trainer/ontwikkelaar wel eens iets voor jou kunnen zijn!

Als trainer/ontwikkelaar verzorg je trainingen voor de klanten van AT Computing, zowel op locatie bij de klant (in-company) als in ons open rooster op onze eigen trainingslocatie in Nieuwegein. Omdat we staan voor kwaliteit werken we alleen met zelf ontwikkeld materiaal. Als trainer/ontwikkelaar zul je dus ook een deel van je tijd bezig zijn met onderhoud, verbetering en nieuwe ontwikkeling van materiaal. Er zjn daarnaast regelmatig opdrachten waarbij je, na een intakegesprek met de klant, een maatwerktraining maakt en verzorgt waarin specifieke onderwerpen en casuastiek aan bod komt. Omdat we het belangrijk vinden dat je als trainer gevoel met de praktijk behoudt, zullen we je in overleg ook als consultant inzetten binnen jouw expertisegebied(en). Alles bij elkaar betekent dit dus een zeer afwisselende functie met volop inhoudelijke ontwikkel- en groeimogelijkheden!

Open source software zit in je DNA. Werken met Linux en tools zoals Ansible, Docker, Kubernetes, Git, Nginx, Apache, Puppet, Terraform of Packer is voor jou dagelijkse kost. Je bent al (bijna) thuis in cloud-omgevingen zoals Azure, AWS of GCP en houdt van een cultuur waar delen, samenwerken, leren/experimenteren centraal staat en een Agile/DevOps manier van werken de standaard is. Voel je je aangesproken? Mooi!

Als open source consultant bij AT Computing werk je op consultancy- of detacherings-basis bij klanten uit diverse sectoren en van verschillende omvang. We doen hierbij ons uiterste best om een zo passend mogelijke opdracht te vinden en laten je als je wilt gedurende de maand aan meer dan één opdracht tegelijk werken. Een beetje variatie kan immers geen kwaad. We dagen je uit om te ontdekken en jezelf te blijven ontwikkelen. Houd je ervan om kennis te delen, dan heb je bij ons de kans om je werk als consultant te combineren met lesgeven.

Oh ja, nog één ding…als je jezelf liever DevOps Engineer, SRE, Linux Specialist, Tux Fanaat of Infrastructure Engineer wilt noemen: ga je gang!

Heb jij:

Top! In dat geval maken we graag kennis, want als Junior Consultant bij AT Computing kun je van bovenstaande open source ellende je beroep maken. Via training en passende opdrachten geven we jouw open source kennis en kunde een enorme boost, met als doel je tot volwaardig en zelfstandig AT guru op te leiden. Een divers team van echte vakspecialisten vormt hierbij je vangnet en op termijn behoort ook het verzorgen van trainingen tot de mogelijkheden.

Kun je niet langer wachten en wil je direct een ticket voor vluchtnummer #1 veiligstellen?

Geweldig! Stuur dan vliegensvlug een e-mail naar Katja Galiart via hr@atcomputing.nl