dit zijn onze vacatures

Wie weet zoeken we jou wel...

Open Source Consultant

Open source software zit in je DNA. Werken met Linux en tools zoals Ansible, Docker, Kubernetes, Git, Nginx, Apache, Puppet, Terraform of Packer is voor jou dagelijkse kost. Je bent al (bijna) thuis in cloud-omgevingen zoals Azure, AWS of GCP en houdt van een cultuur waar delen, samenwerken, leren/experimenteren centraal staat en een Agile/DevOps manier van werken de standaard is. Voel je je aangesproken? Mooi!

Als open source consultant bij AT Computing werk je op consultancy- of detacherings-basis bij klanten uit diverse sectoren en van verschillende omvang. We doen hierbij ons uiterste best om een zo passend mogelijke opdracht te vinden en laten je als je wilt gedurende de maand aan meer dan één opdracht tegelijk werken. Een beetje variatie kan immers geen kwaad. We dagen je uit om te ontdekken en jezelf te blijven ontwikkelen. Houd je ervan om kennis te delen, dan heb je bij ons de kans om je werk als consultant te combineren met lesgeven.

Oh ja, nog één ding…als je jezelf liever DevOps Engineer, SRE, Linux Specialist, Tux Fanaat of Infrastructure Engineer wilt noemen: ga je gang!

Hoe kun je ons overtuigen dat je over blauw bloed beschikt?

Let op: we vinden het belangrijker dat je leergierig/nieuwsgierig bent en je jezelf wilt blijven ontwikkelen dan dat je vanaf dag één alles wat hierboven staat perfect beheerst of kunt afvinken.

Wat mag je van ons verwachten?

Trainer/Ontwikkelaar

Kennis overdragen is waar jij je bed voor uitkomt (zonder een wekker te hoeven zetten). Je krijgt er energie van om het kwartje te zien vallen bij cursisten in de klas en streeft naar het continu verbeteren van je didactische vaardigheden en het cursusmateriaal. Je hebt een goed oog voor ontwikkelingen binnen jouw vakgebieden en bent, in samenwerking met je collega's, in staat om hierover een training te maken met een kop en een staart. Word je hier helemaal enthousiast van? Dan zou een functie als trainer/ontwikkelaar wel eens iets voor jou kunnen zijn!

Als trainer/ontwikkelaar verzorg je trainingen voor de klanten van AT Computing, zowel op locatie bij de klant (in-company) als in ons open rooster op onze eigen trainingslocatie in Nieuwegein. Omdat we staan voor kwaliteit werken we alleen met zelf ontwikkeld materiaal. Als trainer/ontwikkelaar zul je dus ook een deel van je tijd bezig zijn met onderhoud, verbetering en nieuwe ontwikkeling van materiaal. Er zijn daarnaast regelmatig opdrachten waarbij je, na een intakegesprek met de klant, een maatwerktraining maakt en verzorgt waarin specifieke onderwerpen en praktijkvoorbeelden aan bod komt. Omdat we het belangrijk vinden dat je als trainer gevoel met de praktijk behoudt, zullen we je in overleg ook als consultant inzetten binnen jouw expertisegebied(en). Alles bij elkaar betekent dit dus een zeer afwisselende functie met volop inhoudelijke ontwikkel- en groeimogelijkheden!

Hoe kun je ons overtuigen dat je over blauw trainersbloed beschikt?

Let op: we vinden het belangrijker dat je leergierig/nieuwsgierig bent en je jezelf wilt blijven ontwikkelen dan dat je vanaf dag één alles wat hierboven staat perfect beheerst of kunt afvinken.

Wat mag je van ons verwachten?

Junior Open Source Consultant

Heb jij:

Top! In dat geval maken we graag kennis, want als Junior Consultant bij AT Computing kun je van bovenstaande open source ellende je beroep maken. Via training en passende opdrachten geven we jouw open source kennis en kunde een enorme boost, met als doel je tot volwaardig en zelfstandig AT guru op te leiden. Een divers team van echte vakspecialisten vormt hierbij je vangnet en op termijn behoort ook het verzorgen van trainingen tot de mogelijkheden.

Wat mag je van ons verwachten?

Heb je helemaal tot hier gelezen?

Super! Stuur ons dan per e-mail je CV en een goed verhaal waarom we van jou een AT-er moeten maken. We zien je bericht graag tegemoet via devnull@atcomputing.nl.

Heb je vragen of wil je ons telefonisch overhalen om je voor een kennismaking uit te nodigen? Bel dan met Dennis Kruyt via telefoonnummer +31 6 43534490.

Bedrijfsprofiel

AT Computing verkoopt sinds 1985 via trainingen en consultancy kennis over open source technologie. Onze oprichter, Hendrik-Jan Thomassen, introduceerde UNIX in Nederland en schreef het eerste Nederlandstalige UNIX boek. Onze focus is inmiddels van UNIX verschoven naar Linux en diverse IT-infra gerelateerde open source tools zoals Ansible, GitLab, Docker, Kubernetes, Terraform, Nomad en Git. Daarnaast zijn we erg goed in de programmeertalen Python en C.