De mogelijkheden van Kubernetes zijn (nagenoeg) oneindig, maar ermee werken vraagt om kennis, kunde en inzicht. Met het Kubernetes Bootcamp helpen we bij het leggen van een gedegen basis om goed met Kubernetes van start te gaan.

Het Kubernetres Bootcamp bestaat op hoofdlijnen uit drie delen. Als start rollen we een Kubernetes-omgeving uit die als speeltuin gebruikt kan worden. Er kan daarmee veilig en geisoleerd worden geexperimenteerd met de tool en de bijbehorende mogelijkheden. Als volgende stap werken we samen aan het migreren van een eerste applicatie naar de Kubernetes-omgeving. Op die manier doe je hands-on ervaring op met alles wat er bij een dergelijke migratie komt kijken, onder begeleiding van een ervaren consulant. Vanaf dit punt kunnen we als derde en laaste deel periodiek ondersteunen bij de migratie van overige applicaties. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van specifieke/complexe werkzaamheden, het geven van advies voor migratie of design en hulp bij troubleshooting wanneer er iets niet goed werkt.

Parallel aan deze drie stappen kunnen de IT-pro's die het meest met Kubernets van doen krijgen tijdens hun dagelijks werk deelnemen aan onze Kubernete Fundamentals training, om zo een goede theoretische basis te leggen. Tijdens deze training wordt op basis van een hands-on lab-omgeving tevens de nodige praktijkervaring opgedaan die helpt om goed beslagen ten ijs te komen bij het migreren of "green field" bouwen van applicaties op Kubernetes.

$ wat is standaard inbegrepen?

  • $ training: 3 dagen Kubernetes Fundamentals voor 4 deelnemers (twv €6.540,-)
  • $ consultancy: 40u (twv €5.800)
  • $ speeltuin omgeving: 3 maanden volledige toegang tot een hosted lab/testomgeving (AKS of GKE) voor maximaal 12 personen (twv €599)
  • $ examen: 4x CKAD examenvoucher (twv €1.196)
Totale bundelwaarde: €14.135,-

Bootcamp prijs: €10.599.-

$ opties

  • $ training: meer deelnemers, extra trainingen (bijvoorbeeld CKA extension of Docker Fundamentals)
  • $ consultancy: extra uren trainig-on-the-job of implementatie/migratie advies (per dagdeel van 4u)
  • $ speeltuin omgeving: langer toegang tot de omgeving, toegang voor meer personen, meer capaciteit (bijvoorbeeld extra nodes)

alle genoemde bedragen zijn excl. BTW

Bekijk ook onze andere diensten:

Interesse in ons Kubernetes Bootcamp? Neem dan via onderstaande formulier contact met ons op.